S-au deschis piscinele de la Natura Parc, langa Brasov – tarife

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Cei care doresc sa se relaxeze fie in concediu, fie dupa o saptamana de lucru obositoare sau, pur si simplu, doresc sa se bucure de o oaza de racoare intr-o zi prea calduroasa, o pot face in cel mai mare parc de agrement din tara, Natura Parc, situat in localitatea Chichis (judetul Covasna), la doar 16 km de Brasov.

Parcul dispune de terenuri de fotbal, tenis, volei de plaja, camping cu casute, stana turistica, loc de pescuit, loc de cazare in casute lacustre, teren de fotbalgolf, teren de paintball, loc de joaca pentru copii, restaurant, loc special amenajat pentru gratar, sat indian, dar si de o plaja si piscine.

Intre acestea din urma, o piscina semiolimpica, inaugurata anul trecut (2011), dotata cu peste 250 de sezlonguri pe care poti lenevi in voie la soare, dar si o piscina mai mica, destinata copiilor.

Pretul de acces la piscine in timpul saptamanii, de luni pana vineri, este 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copiii sub 1,3 m inaltime, iar in weekend si in zilele de sarbatoare legala intrarea se va face in schimbul a 20 de lei pentru adulti si a 10 lei pentru copii (sub 1,3 m). (foto: pagina de Facebook "Natura Parc")