Charter TUI Romania-Turcia, cu destinatia Kemer, Antalya, Lara si Belek

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In 2011, Grupul Eurolines si-a atins obiectivul: aducerea pe piata romaneasca a celui mai important jucator din turismul din intreaga lume – TUI Travel. Pentru acest an, Nova Travel, tour-operatorul Eurolines, anunta ca si-a indeplinit promisiunea facuta publicului din Romania si va lansa in premiera, in colaborare cu TUI Turcia si compania aeriana Pegasus, primul charter special cu destinatia Turcia. Produsul se caracterizeaza printr-o selectie a celor mai solicitate si recunoscute hoteluri din statiunile Kemer, Antalya, Lara si Belek, incepand cu hoteluri de 3 stele+ si mergand pana la cele de 5 stele. Fiecare hotel are ratinguri obtinute atat de la clientii romani, cat si de la cei germani, dupa criteriile: mancare/bauturi, sport/fitness, amuzament si facilitati pentru copii, Turcia fiind, in primul rand, o destinatie de familie.

Vacante in Turcia cu plata in rate

Siguranta primului charter marca TUI este data de numele „parintilor” sai – Eurolines Romania, tour-operatorul TUI Turcia si compania turca Pegasus Airlines, parteneri de incredere, care pun pe primul plan respectarea programului prezentat. Orice pachet achizitionat in perioada de inscrieri timpurii sau in afara acesteia se bucura de aceleasi atribute de siguranta si calitate. Avantajul achizitiei din timp a pachetului turistic o reprezinta pretul redus care este platit la cumparare. Un avantaj mai putin vizibil, dar la fel de important, este faptul ca turistul are siguranta hotelului preferat in destinatia de vacanta aleasa si poate beneficia de atuurile unei planificari timpurii (a concediului, a bugetului de cheltuieli in perioada excursiei, etc.). Posibilitatea achitarii in rate cu dobanda 0 face ca acest pachet turistic sa fie si mai atractiv, pe langa facilitatea obtinerii sale.

TUI Travel Center avertizeaza: atentie in cine aveti incredere!

Toate avantajele de mai sus sunt suta la suta aplicabile numai atunci cand pachetele turistice provin de la agentii de turism cu nume solide, recunoscute pentru seriozitatea lor pe piata turistica. O vacanta cumparata in perioada de inscrieri timpurii reprezinta, practic, o creditare a clientului fata de furnizorul de servicii turistice. Atentie in cine investiti increderea si banii dvs! Momentul in care este lansat produsul charter marca TUI cu destinatia Turcia este cel mai prielnic pentru a oferi clientului obisnuit cu vacante de calitate un pachet sigur si garantat. Din 2012, TUI si-a propus sa contribuie substantial la cresterea gradului de multumire a turistului din Romania. Este primul pas catre universul „World of TUI”, al carui obiectiv – acela de a asterne un zambet pe fata fiecarui client - vine mai aproape de turistii romani.

Charter TUI Turcia: target de 15.000 persoane in 2015

Pentru 2012, este estimat un numar de circa 3.500 de turisti care vor achizitiona produsul Charter TUI Turcia, urmand ca numarul lor sa fie in crestere, de la an la an, pana la 15.000 de persoane, in 2015. Produsul Charter TUI Turcia va fi disponibil atat in reteaua de distributie Eurolines, retea ce va imbraca hainele brandului TUI Travel Center, cat si in reteaua de parteneri Nova Travel. (foto: tui travel center)