Piscine – Brasov: Smile Aquapark Noua, program si tarife

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Smile Aquapark, unul dintre locurile destinate amatorilor de distractie si celor care vor sa se racoreasca in zilele toride de vara, si-a deschis portile pentru un nou sezon estival la Brasov.

Parcul acvatic se intinde pe o suprafata de 4 hectare, pe locul fostului strand din cartierul Noua (Str. Prunului), oferind celor ce ii trec pragul posibilitatea de a petrece o zi activa pe cele 7 tobogane de apa (3 pentru colaci, un tobogan multipista si 3 tobogane kamikaze) sau pe cele 4 terenuri de fotbal, dar si varianta unei zile relaxante, in piscina dotata cu sezlonguri gratuite si umbrele de plaja sau in cele 5 baruri (4 terestre si un bar in apa).

Smile Aquapark este deschis zilnic intre orele 9:00 si 19:00, pretul unui bilet de intrare pentru adulti fiind 30 de lei, de luni pana vineri si 40 de lei in weekend si in zilele de sarbatoare, iar un abonament cu 10 intrari (+ una gratuita) in sezonul 2012 costand 250 lei.

Copiii cu inaltimea sub 1,30 m vor plati pe zi doar 5 lei la intrare, dar trebuie sa fie insotiti obligatoriu de un adult. (foto: smile-aquapark.ro)