Natura Parc, Chichis Covasna: Tarife in sezonul 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Complexul sportiv si de agrement Natura Parc, situat la granita judetelor Brasov si Covasna, in apropierea localitatii Chichis, anunta deschiderea sezonului 2013.

Destinatie optima pentru cei care prefera sa se relaxeze activ, Natura Parc ofera turistilor posibilitatea de a practica, pe cele 160 de hectare ale sale, diverse sporturi in aer liber precum tenis, volei pe nisip, minifotbal, minigolf, paintball, zboruri de agrement, plimbari cu hidrobicicleta, pescuit sau inot.

Si pentru ca veni vorba de inot, piscinele de la Natura Parc, o oaza de racoare in zilele toride de vara, isi asteapta turistii la preturi accesibile. Astfel, in zilele lucratoare tarifele sunt 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii (sub 1,3m), iar in weekend si de sarbatorile legale adultii vor plati 20 de lei, iar copiii 10 lei.

Noutatile pe care Natura Parc le anunta pentru acest sezon sunt mutarea zonei de camping si gratare pe terenul de FotbalGolf, mai aprope de zona zero, beach bar si zonele de agrement, precum si faptul ca, incepand cu 1 iunie, principalele cai de acces din Natura Parc vor fi asfaltate.

Cazarea se poate face in corturi indiene, in campingul de rulote si corturi, in casutele lacustre, in bungalow-uri sau in satul de vacanta. Intrarea in parc este 5 lei/ adult si 3 lei/ copil. Mai multe informatii gasiti pe www.naturaparc.ro. (foto: pagina de Facebook "Natura Parc")